Vuokrataan yksiö Hyvinkäällä

Yksiö 36 m²

Vuokralle tarjotaan rauhallisesta taloyhtiöstä toisen kerroksen yksiö. Tämä viehättävä huoneisto sijaitsee rauhallisella alueella lähellä keskustan palveluita. Taloyhtiö on peräisin vuodelta 1952, joten tässä kodissa voit todella kokea vanhan hyvän ajan tunnelmaa.

Yksiön keittiö ja kylpyhuone on uusittu lähivuosina, mikä tuo modernia ja viihtyisää ilmettä asuntoon.
Tilavassa keittiössä uudehkot jääkaappipakastin, liesi ja uuni. Kylpyhuoneessa pesukoneliitäntä. Taloyhtiöllä pesutupa, matonpesupaikka, pyykinkuivaushuone, sauna, askarteluhuone ja lämmin ulkoiluvälinevarasto.

Asunnon pinta-ala on kompakti, mikä tekee siitä helppohoitoisen ja viihtyisän kodin. Valoisat ikkunat tuovat runsaasti luonnonvaloa huoneeseen, mikä luo avoimen ja ilmavan tunnelman. Lämmitysmuotona toimii kaukolämmitys, joten asuminen on mukavan lämmintä talven kylminä päivinä.

Sandelinkatu 13:n sijainti on erinomainen, sillä se tarjoaa helpon pääsyn kaupungin palveluihin. Keskustan kaupat, ravintolat ja kulttuuritarjonta ovat kävelyetäisyydellä. Lisäksi lähistöllä on hyvät liikenneyhteydet mm. juna-asemella n. 950 m ja lähikauppa 200 m (Lidl), joten arjen sujuvuus on taattu.
Tämä vuokra-asunto tarjoaa loistavan tilaisuuden nauttia Hyvinkään viehättävästä ympäristöstä ja samalla asua viihtyisässä yksiössä.

Vuokra on 595 euroa kuukaudessa. Vuokravakuus on 1 280 euroa, kahden kuukauden vuokraa vastaava määrä. Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen.

Ei tupakointia, ei lemmikkejä. Laaja kotivakuutus. Vuokravakuus 2 kk. Luottotiedot tarkistetaan.

Katso lisätiedot: https://www.kotimaan.fi/kohde/20492408-hyvinkaa-sandelinkatu-13/

Kuvia