Vuokrataan yksiö Hyvinkäällä

Yksiö 34,5 m²

Vuokralle tarjotaan heti vapaa tilava, valoista ja laadukas 2020 valmistunut yksiö historiallisella Tehtaan alueella.

Tarjolla oleva asuinhuoneisto sijaitsee kaupungin keskustassa, mutta rauhallisella puistoalueella. Sisustus on vaaleasävyinen ja helppohoitoinen. Asunnossa on paljon tilaa ja valoa, ja ikkunoista avautuu kaunis näkymä luontoon.

Lähellä asuntoa on myös Willa-kauppakeskus, joka on yksi Suomen suurimmista. Matka kauppakeskukseen on lyhyt ja sinne pääsee kävellen kymmenessä minuutissa. Lähellä on myös Prisma ja Citymarket, joihin pääsee autolla kahdessa minuutissa ruokaostoksille.

Keittiössä on jääkaappipakastin, uuni, keraaminen liesitaso ja astianpesukone. Kaapistot ovat tyylikkäitä, yksivärisiä ja puukuvioidulla pinnalla. Välitila on laatoitettu ja pöytätaso on laminaattia.

Lattiamateriaalina on valkomattalakattu tammiparketti ja kylpyhuoneessa on keraaminen laatoitus.

Vuokra on 670 euroa kuukaudessa ja siihen sisältyy autopistopaikka. Vuokravakuus on 1 340 euroa, kahden kuukauden vuokraa vastaava määrä. Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen.

Vuokralaisen luottotiedot tarkistetaan, eikä maksuhäiriöitä saa olla. Vuokralaisella tulee olla kotivakuutus vastuuvakuutuksella. Kotieläimistä voidaan neuvotella, asunnossa ei saa tupakoida.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja ja sopia esittelyajasta.

Yhteydenotot arkisin klo 9.00-17.00 puhelimitse numerosta 040 342 7170 tai sähköpostitse osoitteesta sami.karvonen@kotimaan.fi.

Katso lisätiedot: https://www.vuokraovi.com/vuokra-asunto/hyvinkaa/kerrostalo/1475329

Kuvia